صفحه اصلی آخرین مطالب پادکست‌ها چندرسانه‌ای دانلود جستجو EN
معرفی سایر شبکه ها و گروه‌ها

وبلاگ گروه تاریخ دوجنسگرایی

۰۲ مرداد ۹۴

وبلاگ گروه تاریخ دوجنسگرایی

با این‌که در سال‌های اخیر منابع مفید بسیاری در زمینه همجنس‌گرایی، تراجنسی‌ها و تراجنسیتی‌ها به زبان فارسی منتشر شده، اما آثار بسیار محدودی در زمینه دوجنس‌گرایی در دسترس خواننده فارسی‌زبان قرار گرفته است. اطلاعات کم و گاهی دور از واقعیت، سبب شده تا دوجنس‌گراهراسی و دوجنس‌گراستیزی در فضای فارسی زبان نه تنها در میان دگرجنس‌گرایان بلکه در میان همجنس‌گرایان نیز شایع شود.

سایت «دوجنس‌گرا» در تلاش است تا طیف متنوعی از منابع موجود در زمینه دوجنس‌گرایی به زبان انگلیسی را به خوانندگان فارسی‌زبان معرفی کند.

این منابع نه تنها در فرآیند هویت‌یابی و شناخت گرایش جنسی به دوجنس‌گرایان کمک می‌کند بلکه می‌تواند برای طیف متنوعی از مخاطبین فارسی زبان مفید و آگاهی‌بخش باشد. امید است این کتابخانه در نهایت به کاهش دوجنس‌گراستیزی، خشونت و پیش‌داوری‌ در جامعه دگرباشان و اعضای جامعه رنگین‌کمانی فارسی زبان کمک کند و اطلاعات لازم را در اختیار کاربران فضای مجازی قرار دهد.

 

   

وبلاگ گروه تاریخ دوجنسگرایی Bi History Group برخلاف آنچه برخی تصور می‌‌کنند، حضور دوجنس‌گرایان در جنبش رنگین‌کمانی دگرباشان جنسی پدیده‌ای جدید نیست.

وبلاگ گروه تاریخ دوجنس‌گرایی به بررسی اسناد مبارزه دوجنس‌گرایان در دهه‌های گذشته در کشورهای غربی به خصوص آمریکا می‌پردازد.

این وبلاگ که از سال ۲۰۱۳ در شبکه اجتماعی تومبلر شروع به فعالیت کرده است، شامل مطالب متنوعی به نقل از منابع مختلف است. حضور دوجنسگرایان در تجمع‌ها این وبلاگ با استناد به منابع مختلف نشان می‌دهد که دوجنس‌گرایان و همه‌جنس‌گرایان همواره در تجمع‌ها و تحصن‌های مهم و تاریخی جنبش دگرباشان جنسی در آمریکا حضور داشته‌اند.

از جمله برندا هوارد (۱) که دوجنسگرا بود و سیلویا ریورا (۲) که تراجنسیتی بود و تجربه رابطه با بیش از یک جنس را داشته است، نقش مهمی در سازماندهی تجمع‌های دگرباشان در دهه‌های پایانی قرن بیستم در آمریکا داشتند. برندا هوارد یکی از سازمان‌دهندگان اصلی اولین رژه افتخار (۳) آمریکا در سال ۱۹۷۰ بود و به همین سبب گاهی «مادر رژه افتخار» خوانده می‌شود. این تجمع در اولین سالگرد مقاومت دگرباشان جنسی در برابر حمله پلیس به بار «استون وال» نیویورک که به شورش استون وال (۴) معروف شد، برگزار شد.

هوارد از جمله بنیان‌گذاران شبکه دوجنس‌گرایان منطقه نیویورک   در سال ۱۹۸۸ بود و بارها به دلیل شرکت در تجمع‌های مختلف در حمایت از حقوق دگرباشان جنسی بازداشت شد. از جمله در سال ۱۹۸۸ در تجمعی در دفاع از حق دسترسی به امکانات بهداشتی و سلامتی زنان، رنگین پوستان و افراد مبتلا به ایدز، در شیکاگو بازداشت شد. شرکت در تجمع دیگری در سال ۱۹۹۱ در اعتراض به اخراج یک زن همجنس‌گرا از دادستانی ایالت جورجیا منجر به بازداشت دوباره او شد.

برندا هوارد و سیلویا ریورا همچنین از سازماندهندگان تجمعی بودند که در پاییز ۱۹۷۰ در برابر بیمارستان بِلوو (۵) نیویورک در اعتراض به روش‌های سرکوبگرانه ای که برای به اصطلاح «درمان» دگرباشان جنسی به کار گرفته می‌شد، برگزار شد. این تجمع توسط دو گروه تازه تاسیس جبهه آزادی‌بخش همجنس‌گرا (۶) و کنش انقلابیون مبدل‌پوش خیابان (۷) سازماندهی شده‌ بود. سیلویا ریورا از پایه‌گذاران کنش انقلابیون مبدل‌پوش خیابان بود. استفان دونالدسون (۸) که او نیز دوجنس‌گرا بود از پایه‌گذاران اولین گروه رسمی دانشجویی فعال در زمینه حقوق دگرباشان جنسی بود. این گروه که در سال ۱۹۶۷ در دانشگاه کلمبیا تاسیس شد، ابتدا اتحادیه دانشجویی دوستداران همجنس‌گرایان (۹) نامیده می شد و بعدها به اتحادیه دگرباش کلمبیا (۱۰) تغییر نام یافت.

او بعدها در تاسیس گروه‌های دانشجویی در سایر دانشگاه‌های آمریکا همکاری کرد و تا سال ۱۹۷۱ تعداد این گروه‌ها به حدود ۱۵۰ گروه رسید. سال ۲۰۱۵،  در ۴۵مین سالگرد رژه افتخار در نیویورک برای اولین بار یک دوجنس‌گرا امکان پیدا کرد که در صف اول رژه قرار گیرد. اسناد جنبش دوجنس‌گرایان در این وبلاگ برخی از مهمترین نوشته‌های تاریخی جنبش دوجنس‌گرایی در دسترس است.

از جمله بیانیه دوجنس‌گرایی در سال ۱۹۹۰ که توسط گروهی از دوجنس‌گرایان آمریکا منتشر شد. آن‌ها در این بیانیه اعلام کردند که از نادیده گرفته‌شدن و مورد قضاوت قرار گرفتن توسط هر دو گروه تک‌جنس‌گرا (۱۲) (دگرجنس‌گرایان و همجنس‌گرایان) خسته شده‌اند. شبکه دوجنس‌گرایان آمریکا در پی این بیانیه تشکیل شد.

در ۱۹۹۳ برای اولین بار یکی از سخنرانان «رژه ملی آمریکا برای حقوق همجنس‌گرایان» در واشنگتن فرصت یافت تا به صورت خاص درباره دوجنس‌گرایان و دوجنس‌گراستیزی صحبت کند. لانی آکاهومانو (۱۱) در این سخنرانی از تبعیض‌های قانونی و فرهنگی علیه همجنس‌گرایان و دوجنس‌گرایان انتقاد کرد. او در عین حال همجنس‌گرایان را نیز به دلیل نپذیرفتن دوجنس‌گرایی به عنوان یک گرایش جنسی مستقل مورد انتقاد قرار داد و دوجنس‌گرایان را دعوت به آشکارسازی کرد.

نویسندگان این وبلاگ همچنین یادآوری می‌کنند که چه طور دوجنس‌گرایان همواره قربانی نگاه منفی جامعه به مبتلایان به ایدز بوده‌اند. رسانه‌های آمریکایی از دهه ۱۹۸۰ دوجنس‌گرایان را عاملین انتقال ایدز از مردان همجنس‌گرا به زنان دگرجنس‌گرا خوانده‌اند. از آن زمان تاکنون فعالان دوجنس‌گرا برای تغییر نگاه جامعه به دوجنس‌گرایان و همچنین مبتلایان به ایدز تلاش کرده‌اند. در این وبلاگ همچنین می توانید تصاویری از نمادهای مختلف تولید شده توسط گروه‌های مدافع حقوق دوجنس‌گرایان  را در آمریکا در قسمت تاریخ دوجنس‌گرایان،  موزه تاریخ مردان و زنان همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا و تراجنسی در سانفرانسیسکو ببینید.

از جمله سرودها و شعارهای دوجنس‌گرایان، پلاکارد، لباس‌، دکمه‌ها (پیکسل‌ها) و نشان‌هایی با نمادها و شعارهای دوجنس‌گرایان، تصاویر ازدواج دوجنس‌گرایان با شرکای جنسی هم‌جنس‌شان و لباس‌هایی که در این جشن‌های ازدواج مورد استفاده قرار گرفته‌اند. این وبلاگ همچنین نشان می‌دهد که چگونه در دهه‌های اخیر دوجنس‌گرایان نیز مانند سایر دگرباشان جنسی و اعضای جامعه رنگین‌کمانی به دلیل گرایش جنسی‌شان مورد آزار قرار گرفته‌اند. از جمله دوجنس‌گرایان می‌توان از جان نش برنده جایزه نوبل اقتصاد که چندی پیش به همراه همسرش در یک تصادف رانندگی، درگذشت نام برد.

او در دهه ۱۹۵۰ پس از آنکه به دلیل رابطه جنسی با یک مرد دستگیر و محاکمه شد، از تحقیقات دولتی مهمی که در آن‌ مشارکت داشت، کنار گذاشته‌شد. او چند سال بعد به اختلالاتی روانی‌ مبتلا شد که تا پایان عمر همراه او باقی ماند. هر چند داستان زندگی او مانند بسیاری دیگر از دوجنس‌گرایان از سوی رسانه‌ها سانسور شد و در فیلم ذهن زیبا که درباره زندگی او ساخته شده‌است، اشاره‌ای به این اتفاق نمی شود.

این تبعیض‌ها همچنان ادامه دارند. این وبلاگ گزارشی را به نقل از گروه« قانون دوجنس‌گرا» درباره تبعیض علیه دوجنس‌گرایان در محیط کار منتشر می‌کند. به همین دلیل گروه قانون دوجنس‌گرا در کنار سایر گروه‌ها یک گزارش حقوقی را برای درخواست از دادگاه عالی آمریکا در حمایت از ازدواج هم‌جنس‌ها در همه ایالت‌های این کشور ارسال کرد. این حقوق‌دانانِ دوجنس‌گرا یا مدافع حقوق دوجنس‌گرایان در این گزارش توضیح می‌دهند که چگونه دوجنس‌گرایان در موقعیت‌های مختلف در دهه‌های اخیر در آمریکا مورد تبعیض قرار گرفته‌اند و بر این اساس از قضات دادگاه عالی آمریکا می خواهند متن رای حقوقی خود را به نحوی تنظیم کنند که حقوق افرادی را که به بیش از یک جنس گرایش جنسی دارند، نیز دربربگیرد. هر چند در نهایت دادگاه رای به قانونی شدن ازدواج با هم‌جنس در همه ایالت‌ها داد، اما بسیاری از رسانه‌ها از آن به عنوان ازدواج همجنس‌گرایان یاد کردند و دوجنس‌گرایان را نادیده گرفتند.

 

 

  ۱- Brenda Howard ۲- Sylvia Rivera ۳-Pride Parade ۴-Stonewall riots ۵- Bellevue Hospital ۶- Gay Liberation Front (GLF) ۷- Street Transvestites Action Revolutionaries (STAR) ۸- Stephen Donaldson ۹- Student Homophile League (SHL) ۱۰- Columbia Queer Alliance ۱۱- Lani Ka’ahumanu ۱۲-  monosexual  

کلیدواژه‌ها: #فارسی#معرفی سایر شبکه ها و گروه‌ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید

مشاهده بخش نظرات و نوشتن نظر

نمایش

نظرت رو بنویس

کلیه نظرات پس از بررسی و تایید مدیر وب‌سایت، به‌صورت عمومی منتشر می‌شوند

سایر مطالب

بیشتر
دوجنسگرا یک‌ساله شد. ۸ مارس، روز برابری‌خواهی جنسیتیدوجنسگرا یک‌ساله شد. ۸ مارس، روز برابری‌خواهی جنسیتیروایت های ما : زینبروایت های ما : زینباعتراض دوجنسگرایان و دگرباشان جنسی آمریکا به دوجنسگراستیزی رسانه‌هااعتراض دوجنسگرایان و دگرباشان جنسی آمریکا به دوجنسگراستیزی رسانه‌هااول مهرماه، روز جهانی مشاهده‌پذیری دوجنسگراییاول مهرماه، روز جهانی مشاهده‌پذیری دوجنسگراییمانیفست دوجنس‌گرایی+: حامی دوستان دوجنس‌گرا، همه­‌جنس‌­گرا و کوییر خود باشید!مانیفست دوجنس‌گرایی+: حامی دوستان دوجنس‌گرا، همه­‌جنس‌­گرا و کوییر خود باشید!+فرهنگ ناموسی و خشونت علیه دوجنسگرایان+فرهنگ ناموسی و خشونت علیه دوجنسگرایان"آویشن" از راه می‌رسد"آویشن" از راه می‌رسدما تنها نیستیم : تاراما دو لمپیکاما تنها نیستیم : تاراما دو لمپیکا»ما تنها نیستیم «فریدا کالو»ما تنها نیستیم «فریدا کالوغیرهمجنس‌گرایان هم با همجنس خود ازدواج می‌کنندغیرهمجنس‌گرایان هم با همجنس خود ازدواج می‌کنندالفبای رنگین‌کمانیالفبای رنگین‌کمانی۲۳ سپتامبر روز مشاهده‌پذیری دوجنس‌گرایان۲۳ سپتامبر روز مشاهده‌پذیری دوجنس‌گرایانمرکز منابع دوجنس‌گراییمرکز منابع دوجنس‌گراییمعرفی کتاب «پویایی زندگی مردان دوجنس‌گرا: چشم اندازهای پژوهش اجتماعی»معرفی کتاب «پویایی زندگی مردان دوجنس‌گرا: چشم اندازهای پژوهش اجتماعی»زمینه‌های مشترک زنان دوجنسگرا در ایرانزمینه‌های مشترک زنان دوجنسگرا در ایرانکوییر چیست؟کوییر چیست؟دوجنس‌گرایان، جنبش زنان و جنبش دگرباشان جنسی ایراندوجنس‌گرایان، جنبش زنان و جنبش دگرباشان جنسی ایرانجنبش جهانی دوجنس‌گرا با کلیشه‌ها می‌جنگد و به دنبال مشاهده‌پذیری استجنبش جهانی دوجنس‌گرا با کلیشه‌ها می‌جنگد و به دنبال مشاهده‌پذیری استساقی قهرمان: خودم را دو جنس‌گرا می‌دانمساقی قهرمان: خودم را دو جنس‌گرا می‌دانم۱۰۰ نکته‌ برای حامی بهتری برای افرادی با جنسیت غیردوگانه بودن۱۰۰ نکته‌ برای حامی بهتری برای افرادی با جنسیت غیردوگانه بودن«من اولین فرد دوجنس‌گرایی بودم که درخواست پناهندگی‌ام در آمریکا پذیرفته شد»«من اولین فرد دوجنس‌گرایی بودم که درخواست پناهندگی‌ام در آمریکا پذیرفته شد»می‌خواهم دست از پنهان کردن هویتم بکشممی‌خواهم دست از پنهان کردن هویتم بکشمدگرجنسگراهنجاری چیست؟ و چطور در فمنیسم شما بروز پیدا می‌کند؟دگرجنسگراهنجاری چیست؟ و چطور در فمنیسم شما بروز پیدا می‌کند؟روز افتخار همه‌جنسگرایانروز افتخار همه‌جنسگرایانروز مشاهده‌ پذیری لزبین‌هاروز مشاهده‌ پذیری لزبین‌هامعرفی انجمن فرانسوی  بی‌کوز Bi'Causeمعرفی انجمن فرانسوی بی‌کوز Bi'Causeروز والدین ترنسروز والدین ترنسکنار هم می‌ایستیم و برای احقاق حقوقمان قدم بر می‌داریمکنار هم می‌ایستیم و برای احقاق حقوقمان قدم بر می‌داریمدلایل تبعیض همجنس‌گرایان علیه دوجنس‌گرایاندلایل تبعیض همجنس‌گرایان علیه دوجنس‌گرایانهشت چیزی که فقط اگر میان‌جنسی به‌دنیا آمده باشید، می‌دانیدهشت چیزی که فقط اگر میان‌جنسی به‌دنیا آمده باشید، می‌دانیدزندگی یک پناه‌جوی دوجنس‌گرا در ترکیهزندگی یک پناه‌جوی دوجنس‌گرا در ترکیهدزیره اخوان کیست؟دزیره اخوان کیست؟روایت‌های ما : از عشق ممنوعه تا خودم در آینهروایت‌های ما : از عشق ممنوعه تا خودم در آینهیکی از ما - فصل دوم - قسمت سوم: لبه تیغیکی از ما - فصل دوم - قسمت سوم: لبه تیغهویت جنسیتی غیردوگانه (نان‌باینری) و کلیشه‌های جنسیتیهویت جنسیتی غیردوگانه (نان‌باینری) و کلیشه‌های جنسیتیدوجنسگرایان و ارولاندودوجنسگرایان و ارولاندوآیا افراد ترنس از دنیای دوست‌یابی حذف شده‌اند؟آیا افراد ترنس از دنیای دوست‌یابی حذف شده‌اند؟مجله کائوس‌گ‌ل با عنوان دوجنسگرایی+ منتشر شدمجله کائوس‌گ‌ل با عنوان دوجنسگرایی+ منتشر شداشتباهاتی که نباید مرتکب‌ شداشتباهاتی که نباید مرتکب‌ شدکرونا و پناهجویان ایرانی دگرباش در ترکیهکرونا و پناهجویان ایرانی دگرباش در ترکیههفته مشاهده‌پذیری هیچ‌جنسگرایی و هیچ‌جنسگرایان از راه رسید!هفته مشاهده‌پذیری هیچ‌جنسگرایی و هیچ‌جنسگرایان از راه رسید!پرسش و پاسخ به مناسبت هفته مشاهده‌پذیری دوجنسگرایانپرسش و پاسخ به مناسبت هفته مشاهده‌پذیری دوجنسگرایاناولین تارنمای فارسی زبان برای حقوق دوجنسگرایاناولین تارنمای فارسی زبان برای حقوق دوجنسگرایاندوجنسگراهراسی و نیاز به آگاهی رسانی - رادیو زمانهدوجنسگراهراسی و نیاز به آگاهی رسانی - رادیو زمانهما تنها نیستیمما تنها نیستیمداستان‌های غیرقابل روایت دوجنس‌گراییداستان‌های غیرقابل روایت دوجنس‌گراییسکس چیست و رابطه جنسی درست چه ویژگی‌هایی دارد؟سکس چیست و رابطه جنسی درست چه ویژگی‌هایی دارد؟همجنس‌گرایی و دوجنس گرایی − مفهوم شناسی، تطبیق، عالمان سنتی، و روشنفکران مسلمانهمجنس‌گرایی و دوجنس گرایی − مفهوم شناسی، تطبیق، عالمان سنتی، و روشنفکران مسلمانبه رسمیت بشناس: صدای مردان دوجنس‌گرابه رسمیت بشناس: صدای مردان دوجنس‌گراجیمی ویلدمن: فردی با هویت غیردوگانهجیمی ویلدمن: فردی با هویت غیردوگانهیکی از ما - فصل دوم - قسمت پنجم: هفت سین رنگین‌کمانیکی از ما - فصل دوم - قسمت پنجم: هفت سین رنگین‌کمانیکی از ما - فصل دوم، قسمت دوم: شالیکی از ما - فصل دوم، قسمت دوم: شالخودکشی در جامعه رنگین‌کمانی بعد از مهاجرتخودکشی در جامعه رنگین‌کمانی بعد از مهاجرتمی‌خواهید با یک فرد ترنس رابطه جنسی برقرار کنید؟ این راهنما برای شماستمی‌خواهید با یک فرد ترنس رابطه جنسی برقرار کنید؟ این راهنما برای شماستهویت، رفتار و بهداشت مردان دوجنسگراهویت، رفتار و بهداشت مردان دوجنسگرامعرفی کتاب:  دوجنس‌گرایی و چالش سیاست لزبینی، رابطه جنسی، صداقت و انقلابمعرفی کتاب: دوجنس‌گرایی و چالش سیاست لزبینی، رابطه جنسی، صداقت و انقلابانتقاد از تبعیض علیه پناهجویان دوجنسگرا در فستیوال رنگین کمانی استکهلمانتقاد از تبعیض علیه پناهجویان دوجنسگرا در فستیوال رنگین کمانی استکهلمروز مقابله با دگرباش‌هراسی و دگرباش‌ستیزی همراه درگ کویین ایرانی Beardney Spearsروز مقابله با دگرباش‌هراسی و دگرباش‌ستیزی همراه درگ کویین ایرانی Beardney Spears۲۵ نوامبر :‌ خشونت علیه زنان دوجنسگرا۲۵ نوامبر :‌ خشونت علیه زنان دوجنسگرارشد باور به سیالیت گرایش جنسی و رد تک‌جنس‌گرایی در میان جوانانرشد باور به سیالیت گرایش جنسی و رد تک‌جنس‌گرایی در میان جوانانبیانیه ایلگای اروپا در محکومیت حمله‌های اخیر دولت ترکیه علیه دگرباشان این کشوربیانیه ایلگای اروپا در محکومیت حمله‌های اخیر دولت ترکیه علیه دگرباشان این کشورشخصیت‌های دوجنسگرا در برنامه‌های تلویزیونی سال گذشتهشخصیت‌های دوجنسگرا در برنامه‌های تلویزیونی سال گذشتهشرایط پناهندگان دگرباش در آلمان و ترکیهشرایط پناهندگان دگرباش در آلمان و ترکیهصدای دوجنسگراصدای دوجنسگرایکی از ما - قسمت ششم: ما نباید بمیریمیکی از ما - قسمت ششم: ما نباید بمیریملایه برداری از برچسب‌ها: روابط چندمهری یا پلی‌امری‌لایه برداری از برچسب‌ها: روابط چندمهری یا پلی‌امری‌جنبش کارگری و جنبش حقوق دگرباشان و رنگین‌کمانی‌ها چگونه با یک‌دیگر همکاری می‌کنند؟جنبش کارگری و جنبش حقوق دگرباشان و رنگین‌کمانی‌ها چگونه با یک‌دیگر همکاری می‌کنند؟خبرنامه گویا :‌دوجنس‌گرایان ایرانی و حق و حقوق قانونی‌خبرنامه گویا :‌دوجنس‌گرایان ایرانی و حق و حقوق قانونی‌یکی از ما - قسمت نهم: هیسیکی از ما - قسمت نهم: هیسسیالیت جنسی: کوئیر، دگرجنسگرا و هر چیز دیگری که احساس می‌کنیدسیالیت جنسی: کوئیر، دگرجنسگرا و هر چیز دیگری که احساس می‌کنیدمقدمه‌ای بر ادبیات فارسی از همواروتیسیسم تا حضور دگرباشانمقدمه‌ای بر ادبیات فارسی از همواروتیسیسم تا حضور دگرباشاننشریه دوجنسگرایینشریه دوجنسگراییمبارکه؛ دختره یا پسره؟ میان‌جنسیه!مبارکه؛ دختره یا پسره؟ میان‌جنسیه!دوجنسگراها و آشکارسازی دیرتر و سخت‌تردوجنسگراها و آشکارسازی دیرتر و سخت‌ترمردانگی در مردان ترنسمردانگی در مردان ترنسنمایش افراد ترنس در رسانه‌هانمایش افراد ترنس در رسانه‌هاغیبت شخصیت های دوجنسگرا در کتاب های کودکان و نوجوانانغیبت شخصیت های دوجنسگرا در کتاب های کودکان و نوجوانانما تنها نیستیم - آلفرد کنزیما تنها نیستیم - آلفرد کنزیموافقت دولت بریتانیا پس از سه سال با درخواست پناهندگی اوراشیا ادواردز، دوجنسگرای جاماییکاییموافقت دولت بریتانیا پس از سه سال با درخواست پناهندگی اوراشیا ادواردز، دوجنسگرای جاماییکاییگروه موسیقی تتو و دوجنسگراییگروه موسیقی تتو و دوجنسگراییما تنها نیستیم - کیرستن سینماما تنها نیستیم - کیرستن سینماسرویس فارسی بی‌بی‌سی متهم به هموفوبیا و دگرباش‌هراسی شدسرویس فارسی بی‌بی‌سی متهم به هموفوبیا و دگرباش‌هراسی شدمحو دوجنسگرایی،‌  در سریال گلی Gleeمحو دوجنسگرایی،‌ در سریال گلی Gleeبررسی مفهوم دوجنسگراییبررسی مفهوم دوجنسگراییبازتولید دوجنسگراستیزی در قالب دفاع از همجنسگرایانبازتولید دوجنسگراستیزی در قالب دفاع از همجنسگرایاندوجنسگراییدوجنسگراییاقلیت‌های جنسی و جنسیتی در ایران، خاورمیانه و جهاناقلیت‌های جنسی و جنسیتی در ایران، خاورمیانه و جهانیکی از ما - قسمت چهاردهم: آواریکی از ما - قسمت چهاردهم: آوارکوییرپارتی با زینبکوییرپارتی با زینبآشکارسازی یا هفت خوان رستمآشکارسازی یا هفت خوان رستمیکی از ما - قسمت پانزدهم: گرم اما تلخیکی از ما - قسمت پانزدهم: گرم اما تلخپیام سازمان ایلگای اروپا به مناسبت روز جهانی مهاجرانپیام سازمان ایلگای اروپا به مناسبت روز جهانی مهاجرانمجله چراغ:‌ مصاحبه با سیما، دوجنسگرای ایرانیمجله چراغ:‌ مصاحبه با سیما، دوجنسگرای ایرانیمعرفی کتاب «راهنمای دوجنس‌گرا برای حضور در جهان»معرفی کتاب «راهنمای دوجنس‌گرا برای حضور در جهان»آیا همه باید میل جنسی و عاطفی داشته باشند؟آیا همه باید میل جنسی و عاطفی داشته باشند؟نمودارهایی از حقایق زندگی دوجنسگرایاننمودارهایی از حقایق زندگی دوجنسگرایانبه تصورات اشتباه درباره نقش دوجنسگرایان در انتقال ایدز پایان دهیمبه تصورات اشتباه درباره نقش دوجنسگرایان در انتقال ایدز پایان دهیمآشکارسازی به عنوان یک دوجنسگراآشکارسازی به عنوان یک دوجنسگرامحو دوجنسگرایی در «آبی گرم‌ترین رنگ است»محو دوجنسگرایی در «آبی گرم‌ترین رنگ است»معرفی  اتحاد دوجنسگرایان ویکتوریا - استرالیامعرفی اتحاد دوجنسگرایان ویکتوریا - استرالیاعلیرضا امیرقاسمی: دوجنسگرایی بیماریستعلیرضا امیرقاسمی: دوجنسگرایی بیماریستیکی از ما - قسمت اول: جیره‌بندییکی از ما - قسمت اول: جیره‌بندینقد و بررسی مدل رشد هویت دوجنس‌گرانقد و بررسی مدل رشد هویت دوجنس‌گراتحقیقات CBC: سوال نهاد حمایتی حقوقی در مورد شباهت‌های موارد پناهجویی براساس گرایش جنسیتحقیقات CBC: سوال نهاد حمایتی حقوقی در مورد شباهت‌های موارد پناهجویی براساس گرایش جنسیحرف‌هایی که شاید ندانید ترنس‌هراسانه هستندحرف‌هایی که شاید ندانید ترنس‌هراسانه هستندماه مشاهده‌پذیری دوجنسگرایی+ماه مشاهده‌پذیری دوجنسگرایی+ناآگاهی مقامات قضایی درباره وضعیت پناهجویان دوجنس‌گرا، آنها را به ورطه مرگ می‌کشاندناآگاهی مقامات قضایی درباره وضعیت پناهجویان دوجنس‌گرا، آنها را به ورطه مرگ می‌کشاندآشکارسازی در فضای مجازیآشکارسازی در فضای مجازیمعرفی فیلم : رفتار درخورمعرفی فیلم : رفتار درخورآویشن، طعم‌دهنده سالم زندگی جنسیآویشن، طعم‌دهنده سالم زندگی جنسیرابطه با مردان دوجنسگرا برای زنان چگونه است؟رابطه با مردان دوجنسگرا برای زنان چگونه است؟یکی از ما - فصل دوم - قسمت ششم: فصل پروازیکی از ما - فصل دوم - قسمت ششم: فصل پروازیکی از ما - قسمت دهم: نقطه امنیکی از ما - قسمت دهم: نقطه امنروز جهانی حقوق بشر و دوجنسگرایانروز جهانی حقوق بشر و دوجنسگرایاندگرباشی جنسی در پیشگاه فقه، قانون و جامعه‌ی ایراندگرباشی جنسی در پیشگاه فقه، قانون و جامعه‌ی ایراندوجنس گرائی و گفتمان دگرجنسگرامحوردوجنس گرائی و گفتمان دگرجنسگرامحوراولین پیش‌کنفرانس دوجنسگرایی در ایلگا آسیااولین پیش‌کنفرانس دوجنسگرایی در ایلگا آسیاافزایش نرخ دوجنسگرایی و رابطه با هم‌جنس، بویژه در میان زنانافزایش نرخ دوجنسگرایی و رابطه با هم‌جنس، بویژه در میان زنانترامپ چگونه از «آزادی مذهبی» برای حمله به حقوق LGBT استفاده می‌کندترامپ چگونه از «آزادی مذهبی» برای حمله به حقوق LGBT استفاده می‌کندمعرفی کتاب: درک دوجنسگراییمعرفی کتاب: درک دوجنسگرایی"  South of Nowhere "جنوب ناکجاآباد"  South of Nowhere "جنوب ناکجاآبادبررسی کتاب «نظریه کوییر و دوجنسگرایی»بررسی کتاب «نظریه کوییر و دوجنسگرایی»انتشار اولین گزارش رسمی گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه تبعیض و خشونت براساس گرایش جنسی و هویت جنسیتیانتشار اولین گزارش رسمی گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه تبعیض و خشونت براساس گرایش جنسی و هویت جنسیتیموانع حضور دگرباشان و رنگین‌کمانی‌ها در سازمان‌های سیاسی-اجتماعیموانع حضور دگرباشان و رنگین‌کمانی‌ها در سازمان‌های سیاسی-اجتماعیما تنها نیستیم - پیترو آرتینوما تنها نیستیم - پیترو آرتینویکی از ما - قسمت هفتم: قایق مایکی از ما - قسمت هفتم: قایق مافرهنگ دوجنسگرایی در توییتر چگونه ساخته می‌شود و شکل می‌گیردفرهنگ دوجنسگرایی در توییتر چگونه ساخته می‌شود و شکل می‌گیردگرایش جنسی من چیه؟گرایش جنسی من چیه؟بیایید به ستیز با دگرباشان و رنگین‌کمانی‌ها بخندیمبیایید به ستیز با دگرباشان و رنگین‌کمانی‌ها بخندیمطرح‌هایی از «Paws of Pride » برای ماه افزایش آگاهی درمورد دوجنسگراهاطرح‌هایی از «Paws of Pride » برای ماه افزایش آگاهی درمورد دوجنسگراهابرنامه‌های اسپانسری کانادا برای پناهندگان دگرباشبرنامه‌های اسپانسری کانادا برای پناهندگان دگرباشروایت‌‌های هیچ‌جنسگراهای ایرانیروایت‌‌های هیچ‌جنسگراهای ایرانییکی از ما – قسمت سوم : خواستگارییکی از ما – قسمت سوم : خواستگاریدوجنسگرا یک ساله شددوجنسگرا یک ساله شدوضعیت پناهندگان دگرباش در اسپانیاوضعیت پناهندگان دگرباش در اسپانیاشاهین شهابلو عکاس ایرانی به دلیل ابتلا به کرونا درگذشتشاهین شهابلو عکاس ایرانی به دلیل ابتلا به کرونا درگذشتیکی از ما - قسمت یازدهم: باران‌های موسمییکی از ما - قسمت یازدهم: باران‌های موسمیسلامت روانی زنان دوجنسگراسلامت روانی زنان دوجنسگرااکثر زن‌ها هرگز دگرجنس‌گرا نیستند؛ آنها یا هم‌جنس‌گرا هستند یا دوجنس‌گرااکثر زن‌ها هرگز دگرجنس‌گرا نیستند؛ آنها یا هم‌جنس‌گرا هستند یا دوجنس‌گراAround the World: Iran and Bisexual ActivismAround the World: Iran and Bisexual Activismسریال The L Word کلمهٔ لام‌دار یا کلمهٔ اِلسریال The L Word کلمهٔ لام‌دار یا کلمهٔ اِلکریسمس رنگین کمانی‌کریسمس رنگین کمانی‌یکی از ما – قسمت هشتم: خواب و بیداریکی از ما – قسمت هشتم: خواب و بیدارقتل یک زن دوجنسگرا و مادرش در آمریکاقتل یک زن دوجنسگرا و مادرش در آمریکاچطور کوئیر بودن دوجنس‌گرایی را محو کردچطور کوئیر بودن دوجنس‌گرایی را محو کرددوجنسگراهراسی و همه جنسگرا ستیزی چیست؟دوجنسگراهراسی و همه جنسگرا ستیزی چیست؟اقلیت در اقلیتاقلیت در اقلیتدور دنیا: زنده باد تیم دوجنس‌گرا!؛دور دنیا: زنده باد تیم دوجنس‌گرا!؛آگاهی رسانی درباره افراد میان‌جنسی/اینترسکسآگاهی رسانی درباره افراد میان‌جنسی/اینترسکسیکی از ما - قسمت دوازدهم: خط‌های موازییکی از ما - قسمت دوازدهم: خط‌های موازیروز آگاهی‌رسانی درباره افراد میان‌جنسیروز آگاهی‌رسانی درباره افراد میان‌جنسیچرا و چگونه درباره سکس صحبت کنیم؟چرا و چگونه درباره سکس صحبت کنیم؟من دوجنسگرا هستممن دوجنسگرا هستمبازتولید خشونت در گروه‌های به حاشیه رانده شدهبازتولید خشونت در گروه‌های به حاشیه رانده شدهمرد دوجنسگرای اهل برونئی علیه قانون مجازات جدید این کشور صحبت می‌کندمرد دوجنسگرای اهل برونئی علیه قانون مجازات جدید این کشور صحبت می‌کنددگرجنسگراهنجاری و دگرجنسگرامحوریدگرجنسگراهنجاری و دگرجنسگرامحوریدوجنسگرایان هم بخشی از ال‌جی‌بی‌تی‌ها هستنددوجنسگرایان هم بخشی از ال‌جی‌بی‌تی‌ها هستندمحو دوجنسگرایی در  «نارنجی مد جدید است»محو دوجنسگرایی در «نارنجی مد جدید است»یکی از ما - قسمت دوم : ازدواجیکی از ما - قسمت دوم : ازدواجدرباره مادرباره ماما تنها نیستیم: مالکوم ایکسما تنها نیستیم: مالکوم ایکسیکی از ما - قسمت شانزدهم: کوله پشتییکی از ما - قسمت شانزدهم: کوله پشتیکنفرانس دوجنس‌گرایان بریتانیا BiConکنفرانس دوجنس‌گرایان بریتانیا BiConیکی از ما - فصل دوم - قسمت اول: اعتراضیکی از ما - فصل دوم - قسمت اول: اعتراضپناهجویان دگرباش جنسی؛ فراموش شده در ترکیهپناهجویان دگرباش جنسی؛ فراموش شده در ترکیهفعالان دوجنسگرا در سالی که گذشتفعالان دوجنسگرا در سالی که گذشتمعرفی رمان:‌ دوست پسرها با دوست دخترهامعرفی رمان:‌ دوست پسرها با دوست دخترهامعرفی دو منبع اطلاع‌رسانی : مجله‌ دوجنسگرا و تارنمای دوجنسگراییمعرفی دو منبع اطلاع‌رسانی : مجله‌ دوجنسگرا و تارنمای دوجنسگرایییکی از ما - فصل دوم - قسمت چهارم: زنی در قابیکی از ما - فصل دوم - قسمت چهارم: زنی در قابگفت و گو با دزیره اخوان، کارگردان و بازیگر «رفتار درخور»گفت و گو با دزیره اخوان، کارگردان و بازیگر «رفتار درخور»معرفی چند شبکه‌ حمایتی برای زنان دوجنس‌گرامعرفی چند شبکه‌ حمایتی برای زنان دوجنس‌گراآرشیو دوجنسگراییآرشیو دوجنسگرایی⁨چه طور درباره مسائل افراد ترنس صحبت کنیم؟⁨چه طور درباره مسائل افراد ترنس صحبت کنیم؟قبل از پناهجویی نمی‌دانستم دوجنسگرا هستمقبل از پناهجویی نمی‌دانستم دوجنسگرا هستمآیا من دوجنس گرا یا همه جنس گرا هستم؟آیا من دوجنس گرا یا همه جنس گرا هستم؟فایده گرایی، دگرجنسگرامحوری و پورن دگرباشانفایده گرایی، دگرجنسگرامحوری و پورن دگرباشانروز مشاهده‌پذیری افراد ترنسروز مشاهده‌پذیری افراد ترنسروایت های ما : سیامکروایت های ما : سیامکراه‌های محافظت از خودمان در قرنطینهراه‌های محافظت از خودمان در قرنطینهواژه نامهواژه نامهگشودگی یا ناگشودگی منابع اسلام شیعی در مواجهه با همجنس خواهی از منظر محققان شیعهگشودگی یا ناگشودگی منابع اسلام شیعی در مواجهه با همجنس خواهی از منظر محققان شیعهگپی با درگ کویین ایرانی، «ماهریل اوهارا»گپی با درگ کویین ایرانی، «ماهریل اوهارا»خبرنامه رنگین‌کمانی ۱ تا ۷ مهرماه ۱۳۹۶خبرنامه رنگین‌کمانی ۱ تا ۷ مهرماه ۱۳۹۶پناهجویان دگرباش به دلیل فرمان مهاجرتی ترامپ در ترکیه گیر افتاده‌اندپناهجویان دگرباش به دلیل فرمان مهاجرتی ترامپ در ترکیه گیر افتاده‌اندطیف هویت‌های جنسیتی غیردوگانهطیف هویت‌های جنسیتی غیردوگانهوقتی شما یک پناهنده دوجنس‌گرا هستید، چه بر سرتان می‌آید؟وقتی شما یک پناهنده دوجنس‌گرا هستید، چه بر سرتان می‌آید؟راهنمای پژوهش و نگارش با احترام به حقوق دوجنسگرایانراهنمای پژوهش و نگارش با احترام به حقوق دوجنسگرایانچگونه از دوجنسگرایان و همه جنسگرایان حمایت کنیم؟چگونه از دوجنسگرایان و همه جنسگرایان حمایت کنیم؟روز جهانی حقوق بشرروز جهانی حقوق بشریکی از ما - قسمت سیزدهم: بازی‌های تکرارییکی از ما - قسمت سیزدهم: بازی‌های تکراریدو جنس کافی نیست: زن، مرد، میان‌جنسیدو جنس کافی نیست: زن، مرد، میان‌جنسییکی از ما - قسمت چهارم :‌ آخر بازییکی از ما - قسمت چهارم :‌ آخر بازیآغاز به کار "دوجنسگرا"آغاز به کار "دوجنسگرا"معنی لغت «دوجنسگرا» در لغتنامه  Merriam-Webster تغییر کردمعنی لغت «دوجنسگرا» در لغتنامه Merriam-Webster تغییر کردچی بگیم و چی نگیم؟چی بگیم و چی نگیم؟سوال هایی که نباید پرسید!سوال هایی که نباید پرسید!روایت های ما :‌ ماندگارروایت های ما :‌ ماندگارراهنمای نوشتن گزارش درباره اجتماع دوجنس‌گرایانراهنمای نوشتن گزارش درباره اجتماع دوجنس‌گرایانپیام سازمان جهانی ایلگا به مناسبت روز آشکارسازیپیام سازمان جهانی ایلگا به مناسبت روز آشکارسازییکی از ما - قسمت پنجم: نور ملایمیکی از ما - قسمت پنجم: نور ملایمIDAHOTB روز جهانی مبارزه با دگرباش‌هراسی و دگرباش‌ستیزیIDAHOTB روز جهانی مبارزه با دگرباش‌هراسی و دگرباش‌ستیزیدوجنسگرایی همیشه هنجارها را به چالش کشیده است، حتی در دنیای کوییردوجنسگرایی همیشه هنجارها را به چالش کشیده است، حتی در دنیای کوییراصطلاحات و تعاریف دگرباش و رنگین‌کمانیاصطلاحات و تعاریف دگرباش و رنگین‌کمانیتاکید بر  تنوع گرایش‌های جنسی و هویت‌های جنسیتی در سمینار  سالانه تشکل‌های زنان و زنان دگر-همجنسگرای ایرانی در آلمانتاکید بر تنوع گرایش‌های جنسی و هویت‌های جنسیتی در سمینار سالانه تشکل‌های زنان و زنان دگر-همجنسگرای ایرانی در آلمانسخنرانی سوده راد در اولین نشست جانبی سازمان ایلگا درباره حقوق دوجنسگرایان در سازمان مللسخنرانی سوده راد در اولین نشست جانبی سازمان ایلگا درباره حقوق دوجنسگرایان در سازمان مللما تنها نیستیم - کیت براونما تنها نیستیم - کیت براونمن سارا، ۱۸ ساله و دوجنسگرا‎من سارا، ۱۸ ساله و دوجنسگرا‎عشق آزاد: رهایی نهاییعشق آزاد: رهایی نهاییزنان دوجنسگرا در حاشیهزنان دوجنسگرا در حاشیهال.جی.بی.تی ایران «بی» نداردال.جی.بی.تی ایران «بی» نداردمعرفی کتاب : معنویت پذیرنده دوجنسگرایی؛ دوجنسگرایان مومنمعرفی کتاب : معنویت پذیرنده دوجنسگرایی؛ دوجنسگرایان مومن«رخدادهای مجازی ماه افتخار»«رخدادهای مجازی ماه افتخار»