قرنطینه چه طور زندگی شما رو تغییر داده؟
چند روز پیش ازتون پرسیدیم قرنطینه چه طور زندگی شما رو تغییر داده؟ خیلیهاتون گفتین که بیشتر از قبل در معرض خشونت خانگی هستین، استرس دارین و احساس افسردگی و تنهایی میکنین. «قرنطینه» زندگی روزمره همجنسگرایان، دوجنسگرایان، افراد ترنس و به طور کلی اقلیتهای جنسی و جنسیتی رو به چهاردیواری محل زندگیشون محدود کرده. زندگی با خانواده و افرادی که شاید درصد کمی از آنها دگرباشان رو پذیرفته باشن، فشار روانی زیادی به دگرباشان وارد میکنه و حالا با بسته شدن فضاهای اجتماعی مثل پارکها، کافهها و دانشگاهها، فرار از زیر فشار محل سکونت غیر ممکن شده. دگرباشانی هم که به دلیل طرد شدن از سمت خانواده تنها یا دور از خانواده زندگی میکنن یا از خانوادههای کمدرآمدی هستند، حالا با تعطیل شدن محل کارشون نگران مشکلات مالی هستند. در این روزهای قرنطینه برای ما با هشتگ #کوییرنطینه در شبکههای اجتماعی از مشکلاتی که قرنطینه براتون پیش آورده بنویسید.
با ما همراه باشید تا در پستهای بعدی از راههای محافظت از خودمون در قرنطینه صحبت کنیم.
«اگه در محیطی قرنطینه هستی که دگرباشها توش تأیید شده نیستند، برای خودت یه مخفیگاه پیدا کن»
جدا موندن از دوستان و جامعهای که توش تأیید شده هستی، میتونه روی سلامت روانیت تأثیرات جدی بذاره. مخصوصاً زمانی که در محیطی گیر افتادی که به تو اجازه نمیده به راحتی خود واقعیت رو زندگی کنی. اگه محل قرنطینه این اجازه رو بهت میده یه جای امن برای خودت پیدا کن. حتی اگه این محل حمام یا دستشویی باشه. در رو ببند و یه کمی تنهایی استراحت کن.
از تکنولوژی برای ارتباط با دوستان رنگینکمانی و کسانی که از شما حمایت میکنن استفاده کنید. اگه دسترسی به پیامرسانهای امنی مثل واتساپ، سیگنال یا زوم دارید ازشون استفاده کنید. زمانی که شما در محیطی که دگرباش دوست نیست گیر کردید، بزرگترین خطر میتونه قطع شدن ارتباطتون با خود حقیقیتون باشه. در محیطی که ما رو اذیت میکنه و کسی از ما حمایت نمیکنه، ممکنه باور کنیم که ارزش ما کمه یا دوست داشتنی و لایق احترام نیستیم. یکی از قدرتمندترین ابزارها برای پس زدن این احساسات، ارتباط با افرادیه که ما رو دوست دارن و از ما حمایت میکنن و مدام به یادآوری میکنن که کی هستیم. پیامرسانهایی مثل تلگرام، چت اینستاگرام، اسکایپ یا چت فیسبوک از امنیت بالایی برخوردار نیستند. اگه دوست دارید درباره پیامرسانهای امن بیشتر بدونید میتونید مقاله «پیامرسانهای امن» رو در سایت رنگینکمان ایران بخونید. https://iranian.lgbt/blog02
خودتون رو در فرهنگ و تاریخ #کوییر غوطهور کنید. برای بعضی افراد دسترسی به یک سیستم یا شبکه حمایتی خارج از محلی که خودشون رو توش قرنطینه کردن ممکن نیست. برای همین تماشای برنامهها و فیلمهایی با شخصیتهای دگرباش یا تم رنگینکمانی یا یادگرفتن درباره قهرمانهای کوییر و افراد کوییری که سن بیشتری دارند ممکنه کمک کنه تا خودشون رو جزوی از یک جامعه رنگینکمانی بزرگتر ببینند.
نمایش
کلیه نظرات پس از بررسی و تایید مدیر وبسایت، بهصورت عمومی منتشر میشوند